Ga naar de inhoud

Over mij

José Marchal-Donkersloot (1990) zong van jongs af aan in kinderkoren en later in diverse amateurkoren waaronder Kamerkoor Carmina Amantes o.l.v. Arie Hoek, het Jong Vrouwenkoor van Stichting Ars Musica o.l.v. Arjen Uitbeijerse en het Concertkoor van Stichting Ars Musica o.l.v Patrick van der Linden.
José zingt bij Kamerkoor Canticum Amicorum, o.l.v. Patrick van der Linden. Naast koorzanger zingt José regelmatig in kleinere bezettingen en treedt ze met enige regelmaat op als solist. Ze volgde zanglessen bij Leonore Engelbrecht, Connie de Jongh en Pieter van Breugel.

Naast zanger is José ook actief als dirigent en repetitor. Ze volgde 2 jaar koordirectievakken op Hogeschool Bourdon bij José Doodkorte en Leo Rijkaart. Sinds september 2019 studeert José koordirectie aan het Rotterdams conservatorium (Codarts) bij Wiecher Mandemaker. José is repetitor van Koorschool Ars Musica, een zangopleiding voor kinderen o.l.v. Marjon van der Linden. Daarnaast is ze dirigent van Kamerkoor Cantus uit Gouda.